Lalotre - O nama

Dobrodošli na Lalotre web stranicu (www.lalotre.com), mjesto gdje možete pronaći inovativne jedinstvene proizvode. Želimo Vam ponuditi nešto drugačije, učinkovito i prirodno sredstvo kojim se postižu željeni rezultati.
Pomažemo Vam napraviti svaki trenutak slađim!Pred sobom imamo dvostruku zadaću:

Jamčiti inovativnost i vrhunsku kvalitetu proizvoda.

Sve veći broj zadovoljnih korisnika za nas je priznanje, ali i velika obveza u budućnosti.
Temeljito provjeravamo kvalitetu naših proizvoda, surađujemo samo s pouzdanim dobavljačima kako bismo dobili samo najkvalitetniji proizvod.

Razvoj  proizvoda uključuje strogi odabir sastojaka, vodeći računa o zadržavanju najvećeg udjela aktivnih sastojaka tijekom njihove obrade. Time jamčimo maksimalnu učinkovitost i pouzdanost naših proizvoda.Lalotre je predan trima stupovima temeljenim na vrijednosti kroz koje promatramo cijeli naš brend. Naša vizija utemeljena je na svakom od ovih glavnih ciljeva.
  
    
Kupci na prvom mjestu   
  
Poduzimanje akcije 
  

Put do održivosti   
                
Vjerujemo da ovi stupovi predstavljaju ono najbolje od svih nas i da su to putokaz ka boljem danas, sutra i zajedničkoj budućnosti.

Naši proizvodi 

100% bez mikroplastike

Plastičnim mikrozrncima i mikroplastici nema mjesta u vašoj rutini kupanja i tijela. Koristimo samo šljokice na bazi tinjca i prirodne pilinge kao što su sjemenke brusnice kako bismo osigurali da je sve što se nalazi u našim proizvodima dobro za vas i planet!

Naša predanost liskunu i mineralima etičkog podrijetla:

Sve naše svjetlucave boje temelje se na tinjcu. Neke su boje identične prirodi, čime se osigurava da su 100% čiste i bez kontaminacije. Za naše prirodne tinjce osigurali smo da koristimo samo provjerene dobavljače i resurse. Oni dijele našu predanost ne samo čistoći, već su i poštena trgovina i etika za sve.

Posvećeni smo da budemo 100% vegan i BEZ testiranja na životinjama

S ponosom objavljujemo da smo predani tome da svaku Lalotre poslasticu - do posljednjeg koraka - učinimo 100% veganskim!

Svaku bath bombu, sapun, piling i hranjivi maslac za tijelo nisu samo na biljnoj bazi, već i VEGANSKI. Ovo je još jedan slatki etički razlog zbog kojeg se možete osjećati dobro kada koristite i darujete Lalotre proizvod.